Kedili Mutfaklar

Cuma, Aralık 30, 2005

Hepsi hepimizin olsun...

Yeni Yıl kutlamalarım dahilinde kendime aldığım hediye grubuna bu şirin kaplar da girdi. Çok severek aldım. Uğurlarına gerçek bir savaş verdim. Tupperware satıcısının ensesine bindim. Olay mahallinde satış yapmamak ilkelerini saygıyla karşılamadım. Tutturdum. Ben tuttuğumu da, tutturduğumu da koparırım. Sonunda benim oldular.

Kaplarımın içini Yeni Yıl'ıma bereket getirecek kuru yemişlerle doldurdum; Yeni Yıl'ım bu keyifli kaplarım gibi iki yüzlü olmasın, sağ gösterip sol çakmasın istedim.

Bereket + sevgi + sağlık... Hepsi benim olsun, hepsi ailemin olsun, hepsi sevdiklerimin / sizlerin olsun diye kendi dualarımı mırıldandım. Özel kedi dualarımızı da yaptık Kimsecik Cancan ve Annoya, hep bir ağızdan, mırıl da mırıl da mırıl...

Sonra şarkımızı söylemeye başladık.

Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl, herkese kutlu olsun, Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl sağlık ve neş'e dolsun...

11 Comments:

  • Oya Ablacığım yeni yıl sana mutluluk, sağlık, huzur getirsin...

    By Blogger Burcu Özdoğan, at 30 Aralık 2005 09:26  

  • yeni yıl istediklerimizi bize getirsin, çok keyifli bir bloğunuz var, çok beğendim. :)(:

    By Blogger Asuman Unsal, at 30 Aralık 2005 09:43  

  • Annoyam, sana önce Kimsecik ve Cancan'la, sonra sevdiğim herkesle birlikte sağlıklı, neşeli ve huzurlu bir yıl dilerim.
    2005 yılına da seni ve miniklerini hayatıma taşıdığı için çok teşekkür ederim.

    By Blogger Doruk, at 30 Aralık 2005 11:49  

  • size sağlıklı,huzurlu ve umutla dolu bir yıl diliyorum..

    By Blogger huysuz, at 30 Aralık 2005 13:36  

  • Mutlu, sağlıklı, sıkıntısız, neşe dolu seneler Annoya, tüm güzel canlılarla birlikte. :)

    By Blogger Basak, at 30 Aralık 2005 16:28  

  • Annoya,
    Yeni yılda tüm dileklerin gerçekleşsin.Senin yazılarını okumak büyük bir zevk.Ben utanıyorum doğrusu daha birşey yazamadım bloga,yazacağım 2006'da ....

    By Blogger carpediem, at 30 Aralık 2005 16:50  

  • Sevgili Oya Hanım;

    Yeni yılda herşey istediğiniz gibi olsun. Kediciklerinde yeni yılı kutlu olsun :) Sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle...

    By Blogger Zeca, at 30 Aralık 2005 20:56  

  • Oya hanım öncelikle kedişleriniz ve sevdiklerinizle beraber huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.

    Trafoyla ilgilenen biri blog uma not bırakmıs. Kayıtlı kullanıcı olmadıgı için size mesaj bırakamamıs. Kendisine size mail atmasını rica ettim. Telefon bilgileri bendeki notta kayıtlı. İnşallah sonuca ulaşırız.
    Sevgiler.

    By Blogger Berrin, at 30 Aralık 2005 21:32  

  • Çok güzel bir sabaha uyandım. Yılın ilk günü, ilk güneşi, içimi ısıttı. "Yüreklerimizde güneşlerle sürsün gitsin bu yıl," dedim. Şimdi etrafta dolanıp konu komşuyu bana çağıracağım. Dün yaptığım panpepato ile bütün yaz yapıp stokladığım meyveli votkalar içilecek. Sabah sabah yani. Güzel dileklerinize teşekkürler, herkese mutlu sabahlar.

    By Blogger Oya Kayacan, at 1 Ocak 2006 10:02  

  • Berrin'ciğim, önce ilgine tekrar çok teşekkür ediyorum. Bana bir haber yok dediğin kişiden. Trafo'yu gören de korkuyor zaten:)) Upuzun tüyleri ile kocaman bir kedi oldu. Karda yatıyordu geçenlerde bir gece. Üstelik keyifle yatıyordu. Orman kedisi gibi. Birisi ona gerçekten aşkla bağlanmalı evine almak için. Mesela Kimsecik olmasaydı bu ben olabilirdim...

    By Blogger Oya Kayacan, at 1 Ocak 2006 10:08  

  • Oya hanımcım, ne demek keşke daha iyi şeyler yapabilsem ama burdan elimden ancak bu geliyor.. Trafo bayağı iri bir kedi olucak o zaman desenize. Keşke ben de görebilseydim..

    By Blogger Berrin, at 5 Ocak 2006 07:56  

Yorum Gönder

<< Home