Kedili Mutfaklar

Pazar, Ekim 29, 2006

"Cumhuriyet Çocuğu"

("Cumhuriyet Çocuğu" Acar Başkut 42-54 yağlıboya)

Ben bu Çocuğu çok seviyorum

5 Comments:

  • Dünyanin en sansli insanlariyiz ki O büyük insanin kurdugu Cumhuriyet'in cocuklari olamakla.Bu mirasi kusaktan kusaga birakmamiz bize verilen en ulvi görevdir.Cihanda yasiyan, Kalbinde bu Cumhuriyeti yasiyan her kezin Bayrami Kutlu olsun.

    By Blogger ERDIL, at 29 Ekim 2006 12:07  

  • Oya Hanım'cığım merhaba,
    Fındıklı börek tarifi yayınladım kendi sayfamda. ancak fındık sayfasında nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. sevgilerle.....

    By Blogger ufukmutfakta, at 30 Ekim 2006 17:13  

  • Çok güzel bir resim beni de çok etkiledi. Ressamın adını okuyamadım kim acaba? Ertuğrul kısmını okudum sanırım ama soyadını okuyamadım. Önalp olabilir mi acaba?

    Ben de son gunlerde cumhuriyet doneminde cekilmis balo fotograflari bulmaya calisiyorum resim calismalarimda kullanmak icin. O dönem her açıdan çok etkileyici, çok önemli bizler için.
    Paylaşımın için çok teşekkür ederim.

    By Blogger Banu Ucak, at 7 Kasım 2006 01:46  

  • Banu'cuğum, ne yazık ki aklıma güvenip kaydetmemişim. Uzun yıllar önce Koç Holding'in bastırdığı bir kartpostaldı. Ben de tarayıp bilgisayara aldım sonradan ama ressamını yazmadan. Ve de unuttum işte. O kart bir yerlerde saklıdır. Bir gün bulursam bu sorunu yanıtlamak boynumun borcudur... Zaten bloguma da utanarak koydum, öyle ressamın adı olmadan, ne ayıp aslında...
    Benim elli küsur yıl önceye ait bir 23 Nisan balosu fotoğrafım var. Onu da bulup göndermeliyim sana...
    Sevgiler, Oya

    By Blogger Oya Kayacan, at 11 Kasım 2006 16:05  

  • Oyacığım ne kadar incesin, çok mutlu olurum bu balo fotoğrafına... İznin olur da resime dökebilirsem o zaman ben de sana onu yollarım nasıl olur :)

    Bu güzel resimi yapan ressamı da sevgi ve saygıyla anmış olduk burada senin sayende.
    Sevgiler...

    By Blogger Banu Ucak, at 12 Kasım 2006 00:01  

Yorum Gönder

<< Home