Kedili Mutfaklar

Çarşamba, Ekim 18, 2006

Eşşek ciddisi...

Pansuman / Ayılana ölüm

Başbakanmışım. Bayılmışım. Zırhlı arabama bindirilmiş en yakın hastaneye götürülmekteyim. Farzola ki bir ara ayılayım. Ayılayım ki ne göreyim? Ellerinde balyoz, keski, taş vesaire olan işçiler arabama saldırıyor. Onbeş santim kalınlığındaki zırhlı camlar kırılmaya uğraşılıyor.

Ben olsaydım hücceten gitmiştim.

Nasıl mı biliyorum gideceğimi? Şundan dolayı...

Dün sabah, aynı saatlerde hemen hemen Başbakan'ın kan şekerinin düşmesiyle, ben de arabama bindim. Mesajım dıtladı. Okudum. Zar zor bir de cevap yazmaya uğraşıyorum ki, birisi arabanın camına aniden hızla vurup bağırdı. Ödüm patladı yani. Bizim marketin Ahmetmiş meğer, güldük falan ama, diyorum işte dalmışım acayip korktum. Sever beni çocuklar, esirgemezler böyle eşşek şakalarını...

Bu dalgınlıktı sadece. Bir de baygınlıktan ayılıp balyozların saldırısına uğradığımı görseydim ne olurdum kim bilir?

Başbakan ucuz atlattı.

Olanlar eşşek ciddisi çünkü.

2 Comments:

  • Dün olayı haberlerde seyredince hem güldüm hemde yani başbakanı böyle koruyolarsa yanmışık diye düşündüm.Dünyaya rezil olduk yahu!

    By Blogger Nenoni, at 18 Ekim 2006 09:03  

  • Nenoni, sani günlerdir yanıtlamamışım. Hani pansumanlarımı yanıtlamayacağım gibi düşünmüştüm hep ama bazı da dayamıyorum. Bu yazıya kimseden tepki gelmemesi şaşırttı beni. Demek ki olağandır bu ülkede bu davranışlar. Olağandır rezil olmak dünya aleme.
    Olağan hallerimiz bunlar canım, çene yormaya ne gerek!

    By Blogger Oya Kayacan, at 21 Ekim 2006 21:25  

Yorum Gönder

<< Home