Kedili Mutfaklar

Çarşamba, Temmuz 11, 2007

HAYTAP VE AHMET'İMİZ



"Güç birliği" platformu için örnek afiş çalışmalarımız.

Dileyenler için kendi derneklerinin isimleri ve adresleri geçecek şekilde düzenleyip yollayabiliriz. Kendi bölgenizdeki etkinliklerde , çalışmalarda , toplantılarda kullanmanız açısından büyük önem taşıyor bu afişler.


Yakında bunları web sitemizde de paylaşacağız.

Aslında neyin hakkını savunduğumuz , ne için mücadele ettiğimiz daha iyi anlaşılıyor :)))

Ahmet Kemal Şenpolat
asenpolat@gmail.com

(Canımız, canlarımızın avukatı Ahmet'imiz...)



FAZLA SÖZE GEREK YOK. BASIN, YAYIN, DUYURUN, ANLATIN, SÖYLEYİN, PAYLAŞIN...

2 Comments:

  • Oya' cım 1. 5 ay önce gecenin bir vakti canım dondurma istedi. Allahtan Mado burada da var. Evden çıktık ve arabanın altına kaçan bir şey gördük. Büyükçe bir tarla faresi mi, kirpi mi derken minicik bir köpek yavrusu olduğu anlaşıldı. Annesi bulsun diye karşıdaki incirliğe koydum. Anında fırladı ve yine arabanın altındaydı. 2 denemeden sonra "anlaşıldı küçük hanım gel bakalım" dedim ve o gün bu gün Yepyep Sultan fabrikanın bekçisi oldu.

    Yepyep' liği boyuna bosuna bakmadan yepyep diye havlamasından. Nereden bilirsin, nasıl akıl edersin... Kılık kıyafet düzgün değilse, tipini beğenmez ise, ya da hiç sebepsiz, yepyep de yepyep ortalık ayağa kalkıyor. Değil bahçe, kapının önünden kuş uçmaz oldu. Sultanlığı da konforuna pek düşkün hanım efendi oradan geliyor. Yerde yatamazmış, sandalye lazımmış :-)

    Yalnız bunlar bizim gibileri gözünden tanıyor, kokusunu alıyor. Evde kediler, fabrikada köpekler kapıda kuyruk. Hepsine yetmek lazım. İşimiz zor.

    By Blogger Çiğdem, at 13 Temmuz 2007 11:01  

  • Bilmez miyim Çiğdem o gözden tanınmayı? Bazı mahalle aralarında, ne beni ne arabamı hiç görmemiş veletler mesela, duruyorum ya mama su vereyim hesabına, arabanın içine yerleşip 'götür beni' moduna giriyorlar yahu. Yepyep'in adına bayıldım. Kolay mı, yepyepleyecek tabii, fabrikatör köpek olmuş hanımefendi, havalar binbeşyüz.

    By Blogger Oya Kayacan, at 13 Temmuz 2007 11:43  

Yorum Gönder

<< Home