Kedili Mutfaklar

Çarşamba, Ocak 13, 2010

Maraza çıkarma sanatı

Hürriyet sürmanşetten şöyle girmiş:

http://e-gazete.hurriyet.com.tr/hurriyet/2010/01/13/1/01/main.aspx

Görünüşe göre misafir edenler sipsivri koltuklarda tünerken, büyükelçimiz rahat kanapeye yerleşmiş.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=200334&cat=110&dt=2010/01/13 büyükelçi ne demiş?

Zaman, « İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, Çelikkol'la makamında görüşürken yüksek koltuğa oturdu. Basınını da davet ederek bu anın kameralarca çekilmesini sağladı. Çelikkol'un anlamaması için İbranice yaptığı açıklamada "Biz yüksekte oturuyoruz ve masada sadece İsrail bayrağı var." dedi. », demiş.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=939424&title=israil-buyukelcisi-disisleri-bakanligina-cagrildi-herkes-haddini-bilecek miş...

Bir büyükelçinin, Dışişleri Bakanlığı’ndaki bir toplantıya gittiği zaman Türk bayrağı konması gibi zaten bir adet yokmuş... (Milliyet)

Eeee, e öyleyse sorun neymiş?

Arınç'a suikast sakızı çiğnenmekten yumuşamışmış, dolayısıyla out, İsrail kapışması inmiş.

Ve de flaş flaş flaş...

İsrail özür dilemiş(miymiş) ?

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/13462971.asp?gid=229

2 Comments:

  • Dün gece yarı çalışır yarı uyurken dinlediğim haberlerden bir de kulağıma şu çalındı. Dışişleri elçiyi de suçlamış, çünkü prosedürleri bilen birisi olarak ona yapılan muamelenin ne kadar yanlış olduğunu en başta onun anlaması ve tepki göstermesi gerekiyormuş. Seçim yaklaşırken çok da şaşılacak bir durum değil bu olanlar. Siyaset bilimciler bilir ki, ülkede işler sarpa sararken yaklaşan seçim sebebiyle kamuoyunun dikkatı itina ile ülke dışından kaynaklanan bir soruna çekilir,dikkat dağıtılır, cengaverlik yapılıp, kahraman olunur. Tarihte başka örnekleri de mevcuttur. Bknz. Menderes dönemi 6-7 Eylül olayları ve Kıbrıs meselesi. Asıl şaşılası olan nokta ise nasıl oluyor da medya cümeleten bu koroya katılıyor? Hani nerede güya muhalif medya?

    By Blogger Nihan, at 13 Ocak 2010 13:07  

  • Nitekim özür de dilenmiş.

    By Blogger Güneşli Günler, at 13 Ocak 2010 13:15  

Yorum Gönder

<< Home