Kedili Mutfaklar

Pazartesi, Ocak 08, 2007

Yener Süsoy


Bazı eller vardır, bayılırım. O ellerce ellenmeye bayılırım. O ellerin sahipleri beni bir ellediler mi bir daha ellerini üzerimden hiç çekmesinler, hep ellesinler isterim.

Sayıca çok mudurlar? Değildirler. En azından benim şansıma düşenler çok değildir. Bazı sayarım bir elimin parmaklarını, beş eder. Sonra beni ellemelerini sevdiğim el sahiplerini sayarım, bir elimin parmakları kadar ancak eder. Derken ağır ağır kıvırırım bazı parmaklarımı avuç içime doğru, kopmuş gitmişler gibi yaparım sanki. Sessiz sedasız damlacıklar birikir gözlerimde, ağlarım.

Yaa sevgili Yener, yaa beni okurdan yazar yapan adam. Bir parmağımı daha büktüm ağlıyorum günlerdir.

Sen ellemeye devam et ama ne olur, sakın sakın çekme elini üzerimden.

9 Comments:

  • O ne cinardir altinda huzuru buldugumuz.Yapraklarini zaman zaman döker bizleri hüzüne düsüncelere gerilere götürür.O cinari yasatan eller oldugu müddetce yeni yeni yapraklar yeserecektir.Ya bizler!.. o dökülen yapraklarin anilari ile yasiyacagiz.Hepimizin Basi sag olsun.Aciniza,acimiza ortagiz.
    Saygilarla.

    By Blogger ERDIL, at 8 Ocak 2007 15:26  

  • Zordur acılarına dokunmak dostun!sen acı içindeyken karşındaki dostun da acı çekere ama dokunamaz!
    böyle anlarda en güzel hayvanlar dostlar anlar acılarımızı... Bizler böyle klavyelere dokunur dokunur dururuz sanki sana ulaşmak ister gibi... Ama ne Kimsecik olabiliriz ne oğlu!

    By Anonymous Adsız, at 8 Ocak 2007 16:09  

  • Varolun sevgili Dost. Ben günlerdir ezik, kırık, çürük yaşıyorum. Sonunda blogumu ortak etmeyi düşündüm sızılarıma. Elbette sizlerden gelecek destekleri acı bantı gibi yapıştırıp kurtulmak değildi maksadım. Ama faydası oldu işte. Ne kadar güzel paylaşmışsınız. Varolun.
    ----------
    Şirin, ulaştın canım, dokundun... Senin duyarlılıkların beni halden hale sokuyor. Kimsecik gözyaşlarımı yalar, gülmelerimi ısırır. Cancan hıçkırıklarımın takibinde, kahkahalarımın hayranı... Şirin ağlar, güler, döver, söver, sever... İyi ki Şirin var...

    By Blogger Oya Kayacan, at 8 Ocak 2007 20:41  

  • Bana önce esmeyi anlat, sonra da serin esmeyi Bencil'ciğim. Ben esersem fırtına!!!

    By Blogger Oya Kayacan, at 9 Ocak 2007 09:04  

  • Çok, çok üzüldüm. Kendinize iyi bakın.

    By Anonymous Adsız, at 9 Ocak 2007 09:31  

  • Başınız sağolsun. O değerli insana da allah rahmet eylesin.

    By Blogger cenebaz, at 9 Ocak 2007 13:25  

  • Basin sagolsun Oya'cigim..

    By Blogger Hanife, at 10 Ocak 2007 06:19  

  • Endişeli Peri, Çenebaz, Hanife.., çok teşekkürler hepinize. Türkiye'nin ilk ve tek 'ciddi esprileri' çok başarılı olan gazetecisiydi. Hepimizin başı sağolsun.

    By Blogger Oya Kayacan, at 10 Ocak 2007 08:30  

  • Çok sevdiğim bazı yazarların hakkını yemiş oldum. Yener'i röportajcı olarak tanıdığım için yaptım bu hatayı. Çok ciddi konuları ince esprilere bulayıp da soran ilk ve tek gazeteci demeliydim.

    By Blogger Oya Kayacan, at 10 Ocak 2007 10:01  

Yorum Gönder

<< Home