Kedili Mutfaklar

Salı, Şubat 27, 2007

Halimiz harap


Başımıza böyle işler geleceğini hiç tahmin etmezdik ama oldu. Evde yeniden tamirat başladı. Günlerdir Annoya ve Şemşi evi topladılar. Dün bazı amcalar bazı eşyaları alıp götürdüler, şaşırdık kaldık. Meğer hem sistra için yer açılsın, hem de arada onlar da tamir görsün, süslensinler diyeymiş. Çok korktuk çünkü önce, taşınırmış gibi sanki... Tövbe tövbeeeee, biz evimizi çok seviyoruz.
Bir süre Annoya'mız saçları dimdik gezer artık. Zaten sıkıldı da çok. Diyoruz ya, hiç aklımıza yoktu böyle şeyler, taaa ki iki üç ay önce odamızın parkelerinde bir tepecikli görüntü hasıl olana kadar.
Şimdi üçümüz de yatak odasına taşındık. Kapıdan sadece Annoya girip çıkabiliyor.
Bize yasak.

7 Comments:

  • Vah vah vah, o makine sesi deli edecek şimdi sizi. Cila kokusu minik buruncuklara gelecek. Yoğurt seversiniz inşallah. Annoya yoğurt verirse iyi gelir.

    Tüh keşke yakın olsaydık. Atlardınız seyahat kutularınıza, Bobişko' ya yatıya gelirdiniz. Annoya da evde saçları dikildiğinde gelir hem sizi sevr hem de hazır sofraya oturur dinleniverirdi.

    Kulaklarınızın arasından öpüyorum.

    By Blogger Çiğdem, at 27 Şubat 2007 10:30  

  • Kolay gelsiin.Evde tamirat çok zordur.Toz toprak,gürültü ve ilaveten cila kokusu.Gerçi sonucu güzel oluyor ama..

    By Blogger Nenoni, at 27 Şubat 2007 13:26  

  • Mevsimler hızlanınca Annoya da geri kalmamış çocuklar... "Bu yaz kavrulacağız" diyor uzmanlar... sıcaklarda odaya kapanmak daha mı iyi... şimdi odalara kapanırsınız ama yazın oh ferah ferah gezersiniz cilalı serin parkelerde... Yeter ki sağlık olsun!

    By Blogger Şirin, at 27 Şubat 2007 15:50  

  • Bobişko çok misafirperver galiba Çiğdem Abla. Biz değiliz. Evimize bizden gayri dört ayak basamaz. Annem Kimsecik paralar mazallah geleni. Ben de mümkün olduğu kadar somurtur gider başka yerlere girer, misafire çıkmam.
    Anlatılanlar rüya gibi tabii, keşke olsaydı sevgili Çiğdem....
    ----------
    Nenoni, herşey iyi güzel de, yedi sekiz ay arayla yeniden bu işlere kalkışmak sinir etti beni. Neyse, dediğin gibi bitince...
    ----------
    Herkes dedi Şirin'ciğim, yazı beklemeli kış ortasında bu işlere kalkışmamalıymışım diye. Bekledim beklemesine ama daha kış bile gelmedi! Aman aman bitsin bu iş, hem şık durmuyor hem de tansiyonumu oynatıyor. (Konserve sitcom gülmeler...)

    By Blogger Oya Kayacan, at 27 Şubat 2007 20:37  

  • Askolsun Oya kardes konu tam pansumanlik kimin basinda degil ki.
    Eskiden bir heves di simdi hic cekilmiyor.Nedenini iyil iyil kulagina söyliyeyim.
    Gülersin degilmi bos ver sira onlara da gelecek.
    Allah kuvvet versin.Ustalar ellerini biraz cabuk tutsun eskisi gibi salina salina dolasalim degilmi...

    By Blogger ERDIL, at 28 Şubat 2007 00:55  

  • Eveeeet, verin baştan konserve sitcom ağlamaları :~(( Ben eğilmesem sevgili Erdil Bey, olur ya belim tutar, bacağım coşar..., pansumanı mı kaldı bu işlerin? Ustalarıma diyecek yok, bizim sülalenin sağ kolları, üzmüyorlar beni üzmesine de, belli süreç yaşanacak.
    Başına gelen herkese kolaylıklar...

    By Blogger Oya Kayacan, at 28 Şubat 2007 08:35  

  • Kolay gelsin, kediciklere de sabirlar dilerim. Bibik kucukken eve klima takilmisti da, zavallim nerelere saklanacagini bilememisti.Selamlar

    By Blogger Isil Simsek, at 1 Mart 2007 16:50  

Yorum Gönder

<< Home