Kedili Mutfaklar

Salı, Ocak 13, 2009

Kevin Costner zırvası

THY dünyaya Kevin Costner sayesinde ha açıldı ha açılıyor.

Kevin bu işten bir milyon dolar alacakmış ama, "Ben paraya para demem, hiç de önemsemem," diyormuş.

Önceki Türkiye ziyaretinde, Cumhuriyet Bayramı Çankaya resepsiyonu kapsamında, first lady'nin tabiriyle “George Clooney’den yakışıklı” Cumhurbaşkanımız tarafından ağırlanmıştı.

Aslanlı yoldan Atatürk’ün mozolesine yürüyen arkadaş, Atatürk’ü beyaz perdede canlandırmaya sıcak bakmıştı.

Costner, ülkemizde krallar gibi ağırlandığını, Türkiye’yi sahiplenmeye başladığını filan söylemiş.

Politika konuşmak istememiş.

İyi ki Temel Reis karşılama törenine plastik terlikleriyle gitmemiş.

Apronda 'hoşgeldin' devesi neden kesilmemiş?

Pansuman

Kafasına Amerika’da yaptırdığı, “Ne Mutlu Türküm Diyene!” yazan şapka geçiren Costner’in, yazının sonuna kondurduğu nida/ünlem işareti ne manâya geliyormuş?

11 Comments:

  • Can Oya can biz Türk insanı pek meraklıyızdır bizi öven sözlere. Hele bir yabancıysa bunu yapan deymeyin keyfimize. Kahraman bile ilan edebiliriz. Bir kaç türkçe sözde mırıldandı mı bırakın gitsin. Karşımızdakini yüceltiriz de yüceltiriz. Pardon hangi Cumhurbaşkanı yakışıklı onu anlamadım :))))) Ağzımla değil ...... gülerim.

    By Blogger Pirate/Korsan, at 13 Ocak 2009 11:32  

  • Haaa haaa haaaklısın Hakan'cığım, daaa ben ünlem işaretine takılı kaldım!!!

    By Blogger Oya Kayacan, at 13 Ocak 2009 16:27  

  • oya ablacım ben anlamıyorum sadece oyuncu olmaktan başka özelliği olmayan bu insanlara neden kral gibi davranıyoruz hem bu krizde türk oyuncu kıtlığımı vardıki ta amerikalardan oyuncu getirtiyoruz. ben çok sinir oldum paylaşmak istedim.

    By Blogger dyt.kelebekdiyeti, at 13 Ocak 2009 16:56  

  • Merhaba Oya hanım,heberleri bile izlemek..beni incitiyor..izlememeyi tercih ediyorum çoğu zaman...siz,benden kronolojik yaş olarak küçüksünüz..beş aşağı yukarı ayni kuşak sayılırız..parkaları giyip,çıkalımmı?sağlıkla sevgiyle nesrin

    By Anonymous Adsız, at 13 Ocak 2009 17:41  

  • Oya Kayacan dedi ki...
    Özke'ciğim, oyuncu özelliği olan insanlara kral gibi davranılacak yer var, davranılmayacak yer var. Bizim durumumuzda Costner, alt tarafı parasını verip işimizi yaptıracağımız bir aktör. Ha, dünya starı olması THY'nı dünyaya tanıtmak açısından geçerli olabilir. Öyle ya Kadir İnanır olsa ne olur, Cüneyt Arkın ne yazar, düşünmek gerek! Belki Hadise ;~{ Yine de 75 yıl önce kurulan THY şimdiye kadar tanınamamışsa oturup onu da düşünmek gerek. Veya THY'nı, tanındığı eksi puanlarıyla şahlandırması istenen Costner'ın, oturup neler kaybedeceğini düşünmesi gerek.
    ----------
    Sevgili Nesrin Hanım, bu parka lafını bir yerlerden hatırlıyorum diyordum! En son besleyemeyip astığımız Deniz Gezmiş'in sırtında mı görmüştüm? Sevgilerim, saygılarımla...

    By Blogger Oya Kayacan, at 13 Ocak 2009 19:40  

  • Tam 'Temel' ama :))

    By Blogger Boncukçu, at 13 Ocak 2009 20:15  

  • Kendi ülkesinde yıldızı söndü, ne yapsın bizim gibi kendisiyle bir türlü barışamayan, kompleksler içinde boğulan ülkelerde teselli arıyor, bence fazlasıyla da buluyor ki iyice tribüne oynamaya başlamış:)

    By Blogger Basak, at 14 Ocak 2009 08:56  

  • oya hanım, ne güzel sizi böyle sağlıklı görmek. ben kevin costner'a gösterilen alakayı görünce utandım yahu. hiç de sevmem. iyi bir oyuncu olarak da bulmam. başına o şapkayı geçirecek kadar türkiye gerçeklerinden bihaber olması da iyice tuz biber ekti.

    çok öperim. kocaman sevgiler.

    By Blogger endiseliperi, at 14 Ocak 2009 13:02  

  • Boncukçu, sen Temel'den anlarsın...
    ----------
    Başak'çığım, belki THY uğurlu gelir, yıldızı yeniden parlar, ne dersin 8~}
    ----------
    Sağol Peri'ciğim, kötü günler geride kalmaya başladı. Ben de şaşırdım doğrusu Kevin efendiye yapılan bunca izzet ikrama. Aile boyu öpüyorum...

    By Blogger Oya Kayacan, at 14 Ocak 2009 15:37  

  • Tabii, neden olmasın; ismini Ankara'nın veya İstanbul'un güzide sokaklarından birine de verirler, mesela ne gerek var "Reşat Nuri Güntekin Sokağına", yapalım adını "Kevin Costner", o zaman amerika bizi daha çok sever, daha çok borç verir kariılığında geleceğimizi satın alarak... Gerçi apronda deve kesmedilerse, henüz yapması gereken şirinlik çok demektir kevin'cağızın. Bence sünnet olur, kelime-şahadet de getirirse, deveyi kapar:))

    By Blogger Basak, at 14 Ocak 2009 16:00  

  • Seni de güldürenler çok olsun Başak'çığım :))))))) "Türkiye'yi çok benimsedim, adeta sahiplendim," sözlerinin altından sanki bu kokular mı geliyor ne!

    By Blogger Oya Kayacan, at 15 Ocak 2009 08:13  

Yorum Gönder

<< Home