Kedili Mutfaklar

Pazar, Ocak 28, 2007

Bandırma zamanları


Şirinceli Candan kızımın sızmasını yeme şekillerimden biridir.

Uğraştı didişti, yetiştirdi, topladı, sıktırdı, tenekeledi, kapımıza gönderdi.

Her haliyle kullanıyoruz.

Bandırıyoruz da tabii.

Bilgilerinize.

5 Comments:

  • Bize de kayınvalidemler gönderiyor,ben de şifa niyetine her türlü kullanıyorum, saçlara sürmek de çok faydalı ;)
    Sevgiler...

    By Blogger Goblen Arşivi, at 29 Ocak 2007 17:07  

  • Zaman ve banyonun yağlanması üşendiriyor beni. Eskiden yapardım da şimdi gerekiyor asıl. Her gün yüzdüğüm için saçlar klor ve ozondan perişan. Şanslısın Peyzajcı, aileden zeytinci olmak isterdim doğrusu. Allahtan arkadaşım çok. Sirinceli Candan da katıldı baksana zeytinci dostlar arasına.

    By Blogger Oya Kayacan, at 30 Ocak 2007 09:03  

  • Biz marketlerdeki sızma bozuntuları ile idare ederiz Oyacığım...Öyle bir görüntülemişisn ki sanki bir bandırıp çıkıverdim... Acılı acılı...Hımm... Güzeldi...güzeldi...
    Eee ne demiş şair:
    -İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar!
    Bizim adımız Şirin... Bir de senin gibi Candamız olsaydı böyle hayal etme şansımızda olmazdı di mi ama!
    Bu da züğürt tesellisi:)
    Afiyetler olsun Annoyacığım! Tanrım sana sağlık verin...
    Bu da ancak böyle mucize sızmalarla mümkün...
    Tanrı seni koruyor ki; daha işi var senle besbelli..
    Kimbilir daha kaç Bızdık'ı sana havale etti... Yollarını gözlerler...

    By Anonymous Adsız, at 30 Ocak 2007 12:26  

  • Amin

    By Blogger ERDIL, at 30 Ocak 2007 14:03  

  • Şirin'ciğim, ağız tadıyla yiyorsan eğer, huzurun varsa ne yesen afiyet olur. Dilerim senin de ömrün sağlıklı ve afiyetli sürsün.
    ----------
    Siz de sağlıkla sağolun Erdil Bey, amin amin.

    By Blogger Oya Kayacan, at 30 Ocak 2007 16:26  

Yorum Gönder

<< Home